fbpx

Vi bringer mennesker, forretning og teknologi tættere sammen

Sidste udkald for Windows 7

Kører dine medarbejdere stadig på Windows 7? Så er I ikke alene, det gør op mod 40 % af verdens computere og 30-40 % af de danske (ComputerWorld 23. januar 2019). Hvis I stadig er på Windows 7, har I sikkert en rigtig god grund til det, men du kan argumentere herfra og til Microsofts hovedkvarter – Windows 7 er dømt ude, uanset hvor glade I er for styresystemet.

Den normale support stoppede i 2015, og den udvidede support ryger den 15. januar 2020.

Tør du blive på Windows 7

Microsoft vil have dig over på Windows 10. Og de bruger prisen til at presse dig med. For selvom du stadig kan købe dig til sikkerhedsopdateringer til Windows 7 – med Windows 7 Extended Security Updates’ (ESU) – er det ikke en realistisk løsning for ret mange. Insisterer du på at fortsætte med dit gamle styresystem, bliver det nemlig voldsomt dyrt. Microsoft selv nævner priser på 25-100 dollars om måneden pr. pc og fortæller, at den pris fordobles hvert år.

Det er dog ikke kun prisen, du skal være bekymret for! Dine data er i fare. Tør du udsætte din organisation for øgede sikkerhedstrusler og virus, når du ikke længere modtager softwareopdateringer og sikkerhedsopdateringer til jeres styresystem?

Hvad med dine applikationer?

Er du bekymret for, hvordan du får migreret dine applikationer fra Windows 7 til Windows 10? Det er i hvert fald ofte det, vi hører fra vores kunder, og det er heldigvis noget, Microsoft er opmærksom på. Derfor har Microsoft stillet en kompabilitets-garanti til store virksomheder og vil uden beregning sørge for, at alle virksomhedens apps, der fungerer på Windows 7, også kommer til at fungere på Windows 10.

Forretningskritisk software på Windows 7 – what to do?

Vi ved godt, at du måske kører med noget forretningskritisk software, som kun fungerer på Windows 7 – og at det er lidt af en udfordring at skifte til Windows 10. Men som du kan se ovenfor, har du ikke rigtig noget valg.

Skal du i gang med overgangen og har problemer med den ældre software, der kører på Windows 7, så tag fat i os. Se den triste udmelding som det sidste argument, der får dig i gang med at outsource din it-drift og komme i skyen. Tag fat i os hos Automize – vi hjælper dig med en gnidningsløs overgang til Windows 10.

Follow us

You can always follow us on social media, where we continuously post updates, news and events.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk