fbpx

Konsulentservice

Automize tilbyder nogle af branchens bedste IT-konsulenter, der alle har stor erfaring med at løse opgaver for store og mellemstore virksomheder inden for den private og den offentlige sektor. Vi lægger vægt på, at yde jeres virksomhed en seriøs og kompetent konsulentydelse, hvor alt vi gør er gennemtænkt og gennemtestet, inden det implementeres.

 

Konsulenterne har alle enten en IT-drift eller udviklerbaggrund, og har derfor stor indsigt i, hvad der foregår i maskinrummet. Det er samtidig et af de væsentligste kriterier for at blive konsulent hos Automize. Vores konsulenter har alle haft ”hands on” og fingeren på pulsen i komplekse og driftskritiske IT-infrastrukturer og kender lusene på gangen.

 

Samtidig med vi konstant holder os ajour med den nyeste teknologiske udvikling inden for specifikke specialistgrene, er alle vores konsulenter meget bredt funderet. Det betyder, at vi altid kan begå os overalt i maskinrummet, uanset om det er en specialiseret forretningsservice baseret på en kompleks infrastruktur.

 

Et udpluk af vores certificeringer på højeste niveau:

  • Microsoft Azure Certificeret
  • ServiceNow Certificeret
  • Microsoft Server Certificeret
  • Middelware Infrastructur Certificeret
  • Ethical Hacking Certificeret
  • ITIL Experts Certificeret

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om [lk_get_current_page_title], er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformula, som du finder her.