fbpx
[lk_img src="https://automize.dk/wp-content/uploads/2017/04/Drift-af-infrastruktur-icon.png" link="" style="margin-right: 120px;"] [lk_subpage_header_icon link="https://automize.dk/loesninger/server-lifecycle-management/" class="lk-icon-server-sub" style=""] [lk_subpage_header_icon link="https://automize.dk/loesninger/user-lifecycle-management/" class="lk-icon-user-sub" style=""] [lk_subpage_header_icon link="https://automize.dk/loesninger/asset-lifecycle-management/" class="lk-icon-asset-sub" style=""] [lk_subpage_header_icon link="https://automize.dk/loesninger/infrastructure-insights/" class="lk-icon-insight-sub" style=""]

Drift og transformation af IT

Igennem moderne cloud teknologier tilbyder vi drift af din virksomheds IT på både klient og server siden. Sideløbende sikrer vi en dynamisk transformation, så din IT-infrastruktur altid er på teknologisk forkant med udviklingen.

 

Når din virksomhed tegner en driftskontrakt med os, frigives interne ressourcer til andre IT opgaver, som bidrager mere effektivt til virksomhedens digitalisering og innovation.

 

Mange outsourcing leverandører baserer deres services på ekstra manpower, men i det øjeblik der involveres mennesker risikerer du, at processer ikke bliver fulgt, og der opstår svingende kvalitet i det ønskede output.

 

Med Automize som drift og transformationspartner er mange standard processer baseret på automatisering, så du altid er 100% sikker på, at processen bliver fulgt, og at kvaliteten altid er den samme. Yderligere er vi langt billigere end konventionelle outsourcing firmaer, da vi ikke behøver den samme mængde medarbejdere til at drifte IT komponenterne.

 

Vi stiller en portal til rådighed, hvor du kan se historikken på alle de komponenter, vi drifter for dig. Yderligere vil du kunne oprette sager og forespørgsler til os direkte i portalen, så der ikke er risiko for, at kritiske informationer eller handlinger går tabt i kommunikationen. Du vil hele tiden kunne se, hvor langt din sag er i processen.

 

Ud over drift af dine IT komponenter, giver vi dig mulighed for at abonnere på vores øvrige løsninger Server Lifecycle Management, User Lifecycle Management, Asset Lifecycle Management og Infrastructure Insights, så du kan få endnu mere gavn og udbytte af dine allerede eksisterende systemer.

Vælg Automize som din drift og transformationspartner og bevar fokus på dine kerneområder

FORDELE

Frihed til dynamisk transformation af dit IT
Skalerbar løsning
Automatiserer standard processer
Kendte omkostninger via fast pris
Minimerer IT-driftsomkostningerne

UDBYTTE

Øger din konkurrencekraft
Minimerer dine IT-investeringer
Frigøre interne IT-ressourcer til andre opgaver
Undgå økonomiske overraskelser

Azure Cloud Management

Med vores Azure Cloud Management får du adgang til de mange fordele, der er ved at vælge at placere din infrastruktur i skyen.


Vores filosofi er at levere IT som en service, hvormed vi klarer alt det tekniske og sørger for korrekt opsætning, vedligeholdelse og licensering. Vores løsning afregnes til en fast pris, der baserer sig på antal brugere. Løsningen skalerer således automatisk med antallet af brugere, og du slipper derfor for at betale for en kapacitet, som du ikke har brug for.


Du behøver således ikke at have teknisk indsigt eller investere tid i at få hele eller dele af din infrastruktur flyttet til skyen, men kan trygt overlade alt dette til os. Vore opsætninger er baseret på ”best practise” og bygger på vore konsulenters dybe tekniske indsigt i Microsoft Azure platformen.


Har du allerede oprettet et Microsoft Azure abonnement med kreditkort hos Microsoft, så kan vi ikke alene overtage dette abonnement og give dig adgang til de ovenstående fordele, vi kan også give dig en bedre og fast pris på din samlede løsning. Du ved således altid, hvad dit abonnement koster og beskytter dermed din virksomhed mod ubehagelige overraskelser, når regningen kommer ind ad brevsprækken.


Den løbende dialog mellem dig og os giver mulighed for, at vi kan fremkomme med løbende forbedringsforslag til din IT infrastruktur. Dermed udnytter du dine investeringer optimalt og holder dine omkostninger maksimalt nede. Der giver dig ressourcer til investeringer i fremtidens IT og dermed din virksomhed en konkurrencefordel.


Hvad enten du ønsker at flytte hele din virksomheds­infrastruktur eller blot ønsker at oprette en enkelt server, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om [lk_get_current_page_title], er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformula, som du finder her.