fbpx

Om Automize

Vi er i en meget positiv vækst, og familieportrættet er allerede forældet. Vil du med på det næste?

Hos Automize søger vi altid dygtige IT folk og hvis du synes, at det lyder interessant at arbejde i en unboss virksomhed blandt danmarks bedste IT konsulenter, så læs mere om de ledige stillinger herunder:

Senior IT specialist

Har du et dybdegående kendskab til Microsoft IT-infrastruktur, og brænder du for at løse professionelle IT opgaver på et højt fagligt niveau, så er det måske dig, vi søger. Du bliver en del af et meget dedikeret team af IT-specialister, der løser strategisk vigtige opgaver for nogle af landets førende virksomheder.

Læs meretip en ven
Senior IT specialist
Download PDF

ServiceNow specialist

Vi stiller store krav til os selv, og det gælder både de faglige og de menneskelige egenskaber. I et job hos Automize, er det selvfølgelig din erfaring, der tæller mest, men vi er også interesserede i at få kollegaer, der kan være med til at udvikle vores unikke kultur og omgangstone i Automize.

Læs meretip en ven
ServiceNow specialist
Download PDF

Når du sender din ansøgning til Automize giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen info@automize.dk