fbpx

Vi bringer mennesker, forretning og teknologi tættere sammen

Får du nok udbytte af den digitale transformation?

Få adgang til branchens bedste IT-konsulenter

Virksomheders konkurrencekraft afhænger af IT, uanset om man taler planlægning, produktion, lager, logistik, marketing, salg eller økonomi. Det er ikke længere nok, at jeres medarbejdere er specialiserede inden for jeres kernekompetenceområder. Den digitale udvikling løber stærkt, og I taber konkurrencekraft, hvis I ikke har adgang til de nødvendige IT-kompetencer.

Vores konsulenter kommer fra jeres side af bordet

Skal I bruge en Microsoft cloud konsulent? En ServiceNow specialist? Eller en haj til Azure Automation? Vi tilbyder nogle af branchens bedste IT-konsulenter, der alle har stor erfaring med at løse opgaver for store og mellemstore virksomheder inden for den private og offentlige sektor.

Sammen med jeres medarbejdere bringer vores konsulenter deres specialistviden i spil i jeres forretning og organisation – strategisk, taktisk og operationelt, så viden og færdigheder bliver forankret hos jer, før vi melder ’job well done’. Kun på den måde får I konkurrencefordele og fuld udnyttelse af investeringen i jeres digitale transformation.

Hands on erfaring med specialiseret forretningsservice

Azure, Intune, ServiceNow, Atlassian Jira eller noget helt femte. Vores konsulenter har alle IT-baggrund, enten inden for drift eller udvikling. De er bredt funderet, samtidig med at de konstant holder sig ajour med den nyeste teknologiske udvikling inden for specifikke specialistgrene.

Alle konsulenter har hands on erfaring med specialiseret forretningsservice baseret på kompleks og driftskritisk IT-infrastruktur, så de kan begå sig overalt i jeres maskinrum.

Konsulentydelser fra A-Z

Vi kan levere konsulenter med lige præcis den IT-specialistviden, der gør forskellen i jeres forretning. Sammen med jer digitaliserer, optimerer og automatiserer vi jeres forretningsprocesser, uden at gå på kompromis med jeres værdier, kunder eller medarbejdere. I øger jeres konkurrencekraft og får fuldt udbytte af jeres digitale transformation.

Læs mere om vores kompetencer:

Vil du også være din egen chef?

Så kom og bliv en del af vores team. Vi arbejder efter unboss-principperne og mangler altid dygtige IT-folk, der kan arbejde selvstændigt og drive projekterne fremad, både hos vores kunder og hos os selv.

Vi kan levere på SKI-aftaler til det offentlige

Som offentlig virksomhed kan I købe konsulenttimer og standard software fra Automize – gennem en SKI-rammeaftale, som gør det nemt og billigt at købe ekstern it-hjælp.

Følg os

Du kan altid følge os på sociale medier, hvor vi løbende sender opdateringer, nyheder og begivenheder.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk