fbpx

Kompetencer

Automize tilbyder nogle af branchens bedste IT konsulenter, som alle har mange års erfaring med alt lige fra support og drift til ledelse og processer i såvel store som små virksomheder. Dette er en af grundene til at vores konsulenter har en unik indsigt og erfaring med de løsninger som der arbejdes omkring i landet.

Fælles for alle vores konsulenter er ønsket om at optimere og automatiserer de mange trivielle og monotone opgaver, som der ofte bruges meget tid på i virksomheder i dag samt en passion for nye IT-teknologier og værktøjer. Med vores brede erfaring og viden omkring nye eksisterende og nye produkter på markedet, så er vores formål at skabe værdi, ved at bringe forretningens projekter og IT-systemer, samt menneskerne som arbejde med disse, tættere sammen.

Vores konsulenter sikrer en kontinuerlig videns overdragelse til IT-afdelingen og derved også forankringen i virksomheden og dens strategi.

Teknologier

Hvordan arbejder vi?

Et udpluk af de produkter og services som
vi arbejder mest med kan ses her:

Koncepter

Rygraden i en optimal automatisering af manuelle IT-processer er vores egne udviklede Lifecycle Management koncepter.
Kombineret med Infrastructure Insights giver det kontante fordele i transformation og drift af IT.

Infrastructure Insights

Giver overblik over de vitale komponenter som en serverleverance består af, herunder backup, overvågning, antivirus, Configuration Management, Active Directory, Content Management Database.

Server Lifecycle Management

Går i sin enkelthed ud på at spare intern IT tid og på samme tid blive mere agil ud mod forretningen. Minimer sikkerhedsrisiciene ved dynamisk og gennemsigtig håndtering af f.eks. patching af servere.

User Lifecycle Management

At optimere tiden det tager for at en bruger har adgang til de systemer han har behov for og minimere risikoen for uautoriseret adgang til kritiske IT-systemer.

Asset Lifecycle Management

Skaber “real time” centralt overblik over virksomhedens digitale enheder som f.eks. Pc’ere, Touchpads og SmartPhones.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular, som du finder her.