fbpx

Windows Virtual Desktop

Få det bedste virtuelle desktop med en komplet Windows 10 multi-session oplevelse

Udfordringer

Installation og vedligeholdelse af infrastrukturen til levering af virtuelle desktop eller apps sker ofte sub-optimalt, og bliver ofte en dyr og tidskrævende øvelse med kompabilitets udfordringer med Office365 mv.

Løsning

Windows Virtual Desktop er en cloudbaseret managed service fra Microsoft, som kan tilbyde Windows 10 desktops og remote-apps. Microsoft styrer og vedligeholder infrastrukturlaget, så du selv kun skal tænke på dine brugerdata og programmer.

Fordele

Windows Virtual Desktop er den eneste løsning som giver mulighed for en Windows 10 Enterprise multi-session. Det vil sige, at der kan være flere brugere på samme session-host som giver mulighed for store besparelser med skaleringsmuligheder ved kun at betale for forbruget.

Erfaring

Vores konsulenter har været på forkant med teknologien lige fra starten af og har hjulpet flere af vores kunder i gang med løsningen. Vi tilbyder kompetent rådgivning fra start til slut og hjælper med alt lige fra de første overvejelser til implementering og udrulning.

Follow us

You can always follow us on social media, where we continuously post updates, news and events.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk