fbpx

Windows Server 2016

Udfordringer

Løsning

Fordele

Erfaring

Vi er specialister i Windows Server og hjælper dig med at udnytte alle aspekter af de indbyggede faciliteter. Windows Server optimerer sikkerheden og reducerer risikoen med flere lag indbygget beskyttelse. Du kan udvikle og administrere med agilitet takket være Windows Server og Hyper-V-containers, og der er penge at spare på omkostningseffektiv storage. Ligeledes er der adgang til et softwaredefineret netværk til automatisering med cloud-lignende effektivitet.

I Windows Server 2016 er der lagt stor vægt på sikkerheden – med start i operativsystemet. Du får hjælp til at forebygge ondsindede angreb, og opdager hurtigere mistænkelig aktivitet der, hvor det er mest vigtigt: i operativsystemet og workloads.

Du bliver meget mere effektiv med et softwaredefineret datacenter, og du opnår fleksibilitet og kontrol samt lavere omkostninger med softwaredefineret computing, storage og netværk.

Implementer og kør sikkert eksisterende applikationer på Windows Server 2016, så de kan transformeres til nye cloud-native modeller. Du får adgang til den nyeste teknologi som containers, mikrotjenester og Nano Server.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular, som du finder her.