fbpx

Parallels

Den sikre, fleksible og omkostningseffektive leveranceløsning til applikationer og VDI

Udfordringer

Remote Application Delivery og VDI kan være en tidstung, kompleks og ikke mindst dyr affære med begrænsninger i funktionalitet og sikkerhed.

Løsning

Parallels RAS er en cloud baseret total løsning til leverance af applikationer, desktops og data til enhver bruger på tværs af alle operativsystemer og alle enheder uanset operativsystem.

Fordele

Det er nemt at implementere, konfigurere og vedligeholde, samtidig med at din virksomheds Total Cost of Ownership (TCO) reduceres og sikkerhed forbedres.

Erfaring

Automize er en af de få Parallels RAS certificerede partnere i Danmark, og vi kan derfor tilbyde vores kunder fordelene ved Parallels RAS med en helt unik erfaring på området – kontakt os i dag for en uforpligtende snak omkring mulighederne i jeres IT miljø.

Benytter du stadig Citrix XenApp eller XenDesktop? Der er mange gode grunde til, at du særligt bør migrere fra Citrix XenApp til Parallels RAS, som du blandt andet kan læse mere om her.

Følg os

Du kan altid følge os på sociale medier, hvor vi løbende sender opdateringer, nyheder og begivenheder.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk