fbpx

Microsoft 365

Den moderne arbejdsplads med Microsoft 365

Udfordringer

Forskellige Office-versioner skal vedligeholdes hvilket kræver specialistviden. Der er behov for on-premise infrastruktur og ressourcer til sikkerhedopdateringer.

Løsning

Microsoft 365 er en cloudbaseret Software As A Service løsning med alle de velkendte apps samt innovative tjenester som OneDrive og Microsoft Teams.

Fordele

Tag Microsoft 365 og alle dine filer med på farten, mens du modtager opdateringer automatisk og ikke behøver tænke på IT-infrastruktur, datasikkerhed eller back-up.

Erfaring

Automize har mange års erfaring med Microsoft 365 hos nogle af de mest komplekse og kritiske services i landets største virksomheder. Det betyder, at vi har nogle af branchens bedste Microsoft 365 konsulenter, som vejleder og designer den mest optimale løsning for jeres virksomhed.

Et udpluk af nogle af de services i Microsoft 365 som vi har kompetencer inden for omfatter: Exchange Online, SharePoint Online, Teams, OneDrive, Skype for Business og mange andre.

Følg os

Du kan altid følge os på sociale medier, hvor vi løbende sender opdateringer, nyheder og begivenheder.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk