Microsoft System Center 2016

Med System Center 2016 får du hurtigere værdi for pengene med enkle installationer in-place-opgraderinger og automatiserede workflows. Det giver effektive driftshandlinger, hvor tingene bliver gjort hurtigere med et-kliks-funktioner og en brugervenlig konsol. System Center 2016 understøtter flere systemer, så du kan administrere og overvåge heterogene og åbne systemer, herunder Linux, Hyper-V og VMware. Det er meget enklere at implementere og administrerer Windows Server 2016 og Windows 10-konfiguration, tilstand og overholdelse. Med cloud-integration får du indsigt og kontrol med data og apps med fuld integration til Operations Management Suite.

Med System Center 2016 implementere og administrerer du dit softwaredefinerede datacenter med en vidtspændende løsning til netværk, storage, computing og sikkerhed. Du frigiver ressourcer i din virksomhed, og øger effektiviteten med automatiserede work-flow processer og selvbetjeningsmuligheder. System Center 2016 overvåger din infrastruktur og workloads, diagnosticerer og lokaliserer fejl og problemer med infrastrukturen og applikationer, så driftssikkerheden og en høj ydeevne bevares.

System Center 2016 er en del af spidskompetencerne hos Automize, og vi hjælper dig til at få fuldt udbytte af din investering i Microsoft System Center-pakken. Vi har den nødvendige viden og erfaring til at hjælpe dig ed at få det meste ud af din investering. Vores foruddefinerede koncepter integrerer System Center-produkter med hinanden for optimal produktivitet og effektivitet.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om Microsoft System Center 2016, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformula, som du finder her.

Er din virksomhed klar til den digitale transformation?

Få et gratis IT-infrastruktur
assessment

JA TAK, jeg vil gerne kontaktes og høre mere!