fbpx

Microsoft Azure Cloud

Automatisering og On-Demand IT Services med Azure

Udfordringer

Lange leveringstider på intern infrastruktur og uforudsete omkostninger på hardware, samt store investeringer i IT med lang afskrivningsperiode.

Løsning

Microsoft Azure gør det muligt at få IT services On-Demand i en fleksibel og skalérbar løsning, der er implementeret og driftklar på timer.

Fordele

Pay-Per-Use giver økonomisk overblik og nye IT services leveres uden forsinkelser. On-The-Fly skalering for optimal fleksibilitet og tidsbesparelse på vedligehold.

Erfaring

Automize har mange års erfaring med Microsoft Azure Cloud løsninger og håndterer komplekse og kritiske services i landets største virksomheder. Vi har nogle af branchens bedste Microsoft Azure konsulenter, som vejleder og designer den mest optimale løsning for Jeres virksomhed.

Et udpluk af nogle af de services i Microsoft Azure, som vi har kompetencer inden for, omfatter Azure Compute, Azure Automation, Azure Container Services, Azure Recovery Services, Azure Backup og Azure Netværk og Azure Stack.

Få overblikket med en Cloud Assessment

Book møde

Følg os

Du kan altid følge os på sociale medier, hvor vi løbende sender opdateringer, nyheder og begivenheder.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk