Microsoft Azure Cloud

Tænker I på at flytte dit datacenter ud i skyen?

 

Automize har mange års erfaring med Microsoft infrastruktur fra nogle af de mest komplekse og kritiske infrastrukturer i landets virksomheder. Helt fra nogle få installationer til installationer på flere tusinde systemer. Det betyder for Jeres virksomhed, at alle de systemer I påtænker at etablere eller flytte i skyen, bliver designet og optimeret på den bedste måde. I får med andre ord branchens bedste folk til at hjælpe Jer med at få det optimale ud af denne rejse.

 

Når vi designer Jeres nye Azure Cloud løsning tager vi opgaven meget seriøst, og følger nogle ufravigelige designprincipper:

 

  • Vi laver en gennemgang af jeres nuværende proces, så der ikke slipper uhensigtsmæssige fejl med over i cloudløsningen.
  • Systemer som ikke bliver brugt om natten slukkes, hvilket sparer penge og miljøpåvirkning (I et normalt datacenter eller hos en hosting leverandør sparer man ikke noget, når man slukker sine systemer).
  • Systemer, som kan designes uden brug af en underliggende server infrastruktur ved hjælp af Azure Saas løsninger, som f.eks. Azure Database, prioriteres højt.
    • I skal ikke længere udføre vedligehold på serverniveau (path, sikkerhed, etc.)
    • I slipper for langvarige fejlfindingsopgaver på serverniveau, da Microsoft påtager sig denne opgave
  • Gennemsigtighed i hvad pengene bliver brugt til i IT-afdelingen

 

Azure kan også bruges, hvis I i dag har alle servere placeret i et datacenter og er bekymret for ”site redundans” i forbindelse med disaster recovery eller site service. Azure tilbyder unikke muligheder for test af automatiserede disaster recovery planer uden at påvirke det kørende produktions site.

 

Automize har virkelig stærke kompetencer inden for Azure Cloud, hvilket blandt andet omfatter Azure Compute, Azure Automation, Azure Container Services, Azure Recovery Services, Azure Backup og Azure Netværk og VPN.

 

Med Azure Cloud får I et moderne og højteknologisk datacenter, hvor I slipper for kontinuerlige hardware investeringer og kan nemmere budgettere med faste omkostninger. Virksomheden sikres stor fleksibilitet og et agilt miljø, hvor services leveres hurtigt, hvor der er adgang til et stort miljø af services, som 3rd part stiller til rådighed som en standardservice. Der er mulighed for hurtig opsætning af test og nedlæggelse af systemer, og en hurtig skalering af ressourcer ved månedlige beregninger, eller pludseligt opstået behov.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om Microsoft Azure Cloud, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformula, som du finder her.

Er din virksomhed klar til den digitale transformation?

Få et gratis IT-infrastruktur
assessment

JA TAK, jeg vil gerne kontaktes og høre mere!