fbpx

Azure Virtual Desktop

Få den bedste virtuelle desktop med en komplet Windows 10 multi-session oplevelse

Lær alt om Azure Virtual Desktop

Betjener du allerede et virtuelt skrivebordsmiljø eller overvejer du bare muligheden, og hvordan du kan komme i gang? – Måske kan din organisation genkende almindelige udfordringer omkring brugeroplevelse og forældede legacy-applikationer, der ikke kan flyttes i skyen?

Microsofts Azure Virtual Desktop (AVD) er en desktop- og appvirtualiseringstjeneste der kører i Azure som nu er tilgængelig for alle, og giver virksomheder og organisationer ekstern adgang til applikationer, der kører oven på Windows 7- eller Windows 10-baserede klientoperativsystemer.

Med Azure Virtual Desktop kan du oprette et skalerbart og fleksibelt miljø, implementere og administrere virtuelle desktops samtidigt med at tildele og forbinde brugere til dine virtuelle desktops effektivt.

Fire ting, som en it-chef skal vide om Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop muliggør en måde at arbejde på, som er agilt, innovativt, omkostningseffektivt og understøtter effektivt og sikkert arbejde via fjernadgang. Læs vores artikel om fordelene ved virtuelle desktops, hvordan de kan løse problemer med tekniske udfordringer og sikkerhed og sænke jeres omkostninger – både unødvendige omkostninger og udgifter til skalerbarhed.Fire ting, som en it-chef skal vide om Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop muliggør en måde at arbejde på, som er agilt, innovativt, omkostningseffektivt og understøtter effektivt og sikkert arbejde via fjernadgang. Læs vores artikel om fordelene ved virtuelle desktops, hvordan de kan løse problemer med tekniske udfordringer og sikkerhed og sænke jeres omkostninger – både unødvendige omkostninger og udgifter til skalerbarhed.


Book en personlig demonstration med os

Få en personlig gennemgang sammen med en af vores eksperter i Azure Virtual Desktop. Ved demonstrationen præsenterer og forklarer vi de vigtigste aspekter ved Azure Virtual Desktop. Vi fortæller om arkitekturen, og hvordan den fungerer. Demonstrationen giver dig en bedre forståelse af, om Azure Virtual Desktop er det rigtige valg for din organisation. Demonstrationen foregår via Microsoft Teams.

“Automize har hjulpet os med at definere en god forretnings case til implementering af Azure Virtual Desktop og har vist sig at være en erfaren og pålidelig IT-partner inden for dette felt.”

Delpro

Udfordringer

Installation og vedligeholdelse af infrastrukturen til levering af virtuelle desktop eller apps sker ofte sub-optimalt, og bliver ofte en dyr og tidskrævende øvelse med kompabilitets udfordringer med Microsoft 365 mv.

Løsning

Azure Virtual Desktop er en cloudbaseret managed service fra Microsoft, som kan tilbyde Windows 10 desktops og remote-apps. Microsoft styrer og vedligeholder infrastrukturlaget, så du selv kun skal tænke på dine brugerdata og programmer.

Fordele

Azure Virtual Desktop er den eneste løsning som giver mulighed for en Windows 10 Enterprise multi-session. Det vil sige, at der kan være flere brugere på samme session-host som giver mulighed for store besparelser med skaleringsmuligheder ved kun at betale for forbruget.

Erfaring

Vores konsulenter har været på forkant med teknologien lige fra starten af og har hjulpet flere af vores kunder i gang med løsningen. Vi tilbyder kompetent rådgivning fra start til slut og hjælper med alt lige fra de første overvejelser til implementering og udrulning.

Følg os

Du kan altid følge os på sociale medier, hvor vi løbende sender opdateringer, nyheder og begivenheder.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk