fbpx

Kompetencer

Automize tilbyder nogle af branchens bedste IT konsulenter, som alle har mange års erfaring med alt lige fra support og drift til ledelse og processer i såvel store som små virksomheder. Dette er en af grundene til, at vores konsulenter har en unik indsigt og erfaring med de løsninger, som der arbejdes med uanset branche og virksomhedens størrelse.

Fælles for alle vores konsulenter er ønsket om at optimere og automatisere de mange trivielle og monotone opgaver, der ofte bruges meget tid på i virksomhederne, samt en passion for nye IT-teknologier og værktøjer. Med vores brede erfaring og viden omkring eksisterende og nye teknologier på markedet, er vores formål at skabe værdi for jer ved at bringe forretningen, teknologien og menneskerne tættere sammen.

Vores konsulenter sikrer en kontinuerlig vidensoverdragelse til IT-afdelingen og derved også forankringen i virksomheden og dens strategi.

Teknologier

Hvordan arbejder vi?

Et udpluk af de produkter og services som
vi arbejder mest med kan ses her:

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular, som du finder her.