fbpx

Vi bringer mennesker, forretning og teknologi tættere sammen

Outsourcing af IT-drift – uden overraskelser

Outsourcing af IT-drift – som det passer jer

Mange IT-driftsopgaver er rutine – men det betyder ikke, at de er ligegyldige, tværtimod. Andre IT-driftsopgaver er mere udfordrende, somme tider på grænsen af jeres kompetenceområder. Og så er der selvfølgelig alle ad hoc-opgaverne og brandslukningerne (som helt sikkert udfylder de sidste huller i jeres arbejdsdag!).

Det er en stor og ressourcekrævende opgave at sørge for, at I har en sikker og stabil IT-drift. Giver det mening, at I selv løser hele opgaven?

Billigere og bedre IT-drift og support

Vi tilbyder at stå for drift og support af jeres IT, helt eller delvist. Ofte kan vi gøre det både billigere og bedre.

Outsourcing af IT i skyen – eller Managed Services – kan skræddersyes med lige præcis de services, som er kritiske for jeres virksomhed. Eller sagt på en anden måde: vi finder den model for outsourcing, som passer jer bedst, uanset om I ønsker at outsource udvalgte services i jeres IT-drift eller hele dynen.

Med vores Managed Services kan I skrue ned for jeres interne ressourcetræk på udvalgte services til en fast månedlig ydelse, hvor vi så påtager os drifts- og/eller supportansvaret for de pågældende services.

Managed Services All Inclusive – ingen overraskelser eller ekstraregninger

Vi har inddelt vores Managed Services i Bronze, Sølv og Guld – alle til en fast månedlig pris baseret på All Inclusive. Det betyder ingen skjulte gebyrer, spidsfindige undtagelser eller uforudsete ekstraregninger for noget, som ’ikke var en del af aftalen’. Resultatet er 100 % gennemskuelighed i vores leverance og en fast, budgettérbar omkostning på jeres IT-drift.

Vi kan levere på SKI-aftaler til det offentlige

Som offentlig virksomhed kan I købe konsulenttimer og standard software fra Automize – gennem en SKI-rammeaftale, som gør det nemt og billigt at købe ekstern it-hjælp.

|

Tommy Engholm Jensen, Teamleder for IT-Infrastruktur & SkoleIT i Varde Kommune

”Når et nyt fagsystem indkøbes, kan IT-afdelingen levere et økonomisk og overskueligt budget. Dette har længe været et stort ønske i kommunens forvaltninger. Det store plus er, at vi kan have det oppe og køre inden for få dage.”

Download vores Quickguide

Vi har i samarbejde med Microsoft Danmark og vores egne kunder lavet en Quickguide omkring Managed Services til dig, som gerne vil vide mere om outsourcing og drift ved public cloud.

Lær mere om hvordan du kan optimere dine driftsomkostninger, skalere din infrastruktur hurtigt samt udnytte fleksible og tilgængelige cloud services ved hjælp af de seneste Microsoft teknologier.

Udfyld vores kontaktform forneden her og få adgang til guiden med det samme.

12 + 13 =

Automize Managed Services

Services overview

Følg os

Du kan altid følge os på sociale medier, hvor vi løbende sender opdateringer, nyheder og begivenheder.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk