fbpx

Vi bringer mennesker, forretning og teknologi tættere sammen

Hvad bruger jeres interne it-mand sin tid på?

Ved du egentlig, hvad jeres interne it-ressource bruger sin tid på? Han har travlt, så meget er sikkert – men hvad har han så travlt med?

1. Han udvikler jeres it-drift, så I får bedre og billigere drift og løsninger.
2. Han opdaterer medarbejdernes pc’er og hjælper med glemte passwords.

Svarer du 2 til dette spørgsmål, ligner din virksomhed de fleste andre mellemstore danske virksomheder. It er en servicefunktion og ikke en udviklingsafdeling. Men det er en skam! For der er et kæmpe potentiale i at frigive intern it til andre opgaver.

Kan jeres (virkelige) jobbeskrivelse tiltrække de skarpeste hjerner?

Mon ikke I har svært ved at tiltrække it-medarbejdere? Svarer du nej til det – så er jeres virksomhed unik og du behøver ikke læse med her… Sandsynligheden for, at det forholder sig sådan, er dog forsvindende lille. For tiltrækning af nye medarbejdere ér en af de største udfordringer for branchen lige nu. Der er kamp om it-ressourcerne.

Kan du tiltrække de skarpeste hjerner, når it-afdelingen ikke får lov til at udnytte deres kompetencer? Hvis jeres jobbeskrivelse handler om en hverdag med vedligehold af servere, opdateringer og patch management, med backup og restore – så er det måske logisk nok, at I må se langt efter de kvalificerede ansøgninger til de ledige stillinger.

Gør noget godt for din it-mand, din rekruttering – og din forretning – allerede i dag

Flyt jeres it-infrastruktur og jeres applikationer i skyen.

1. I får centraliseret vedligehold og løbende opdatering af klienter gennem en it-leverandør, der er specialiseret i at forenkle og optimere driftsopgaverne.
2. I får automatiserede løsninger, så ’trivielle’ opgaver, der fylder en stor del af dagen for jeres interne it-ressource, kan klares med et klik på en knap.

Hvis du flytter vægten fra drift til udvikling, bliver jeres virksomhed pludselig relevant for de skarpeste hjerner, og du får nogen at vælge imellem til den næste jobsamtale. Og jeg lover dig, din nuværende medarbejdere vil takke dig for det. De ressourcer du får frigjort ved outsourcing og cloud, kan I bruge til at udvikle virksomheden med – det kan altså også mærkes på bundlinjen.

Følg os

Du kan altid følge os på sociale medier, hvor vi løbende sender opdateringer, nyheder og begivenheder.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk