fbpx

Vi bringer mennesker, forretning og teknologi tættere sammen

“Automize satte skub i vores overvejelser om at gøre alvor af at gå i skyen. De præsenterede os for gevinster, der både driftsmæssigt og økonomisk var til at få øje på.”

Gratis e-bog: Kom i gang med cloud og hent inspiration fra andres erfaringer

Det du ikke kan få i skyen, er dit problem. Og når uheldet er ude, bliver selv gode undskyldninger sjældent godtaget uden for IT-afdelingen. Så jo mere, du kan få fra dit bord, og hen et sted, hvor du ikke behøver at tænke på løbende vedligehold, opdateringer, End of Support og andet støj i hverdagen, jo nemmere bliver det for dig.

Men er skyen et reelt alternativ til alt? I rigtig mange tilfælde, ja! Der er sket meget de seneste år, og mange bliver overraskede over, hvad teknologien er moden til og hvilke workloads, den faktisk kan trække.

Hvis du allerede nu tænker, det ville være godt at komme i gang, kan du booke et gratis 2 timers speed dating møde med en af vores garvede IT-arkitekter og få svar på, hvordan cloud bliver relevant og operationelt for jer.

Hent vores e-bog ”Det du ikke kan få i skyen, er dit problem” – bliv inspireret og læs om andres erfaringer!

Følg os

Du kan altid følge os på de sociale medier, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og events.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk