fbpx

Vi bringer mennesker, forretning og teknologi tættere sammen

Derfor kan du minimere skjulte driftsomkostningerne, hvis du outsourcer jeres IT-drift

En af de begrundelser, vi oftest støder på, når virksomheder vælger at outsource deres IT, er ønsket om at minimere omkostningerne til IT-drift.

Her er tre årsager til, hvorfor outsourcing kan være attraktivt rent økonomisk.

Når dine medarbejdere har bøvl med IT’en, får de hurtigt løst problemet, så de kan komme videre med deres arbejde

’Mit kodeord virker ikke, er det mon det rigtige, jeg bruger?’ eller ’Har du net? Jeg kan ikke komme på serveren!’ Vi kender vist alle sammen den slags situationer – og den frustration, der følger i kølvandet, fordi man sidder og spilder tiden med bøvl. Men der bliver ikke kun spildt tid hos den medarbejder, der har bøvl – for heldigvis vil vi jo gerne hjælpe hinanden som gode kolleger, og pludselig er der to personer, der sidder og bakser med problemet… Giv dine medarbejdere adgang til hurtig og kompetent IT-support hos en ekstern leverandør – så de kan passe deres arbejde.

Lad en professionel IT-leverandør sørge for virksomhedens IT-sikkerhed – de er vant til at løse opgaven

Dine medarbejdere og deres daglige håndtering af IT-sikkerhed er selvfølgelig alfa og omega for virksomhedens samlede sikkerhedsniveau. I takt med, at de IT-kriminelle er blevet dygtigere og dygtigere, så udvikles der hele tiden bedre og bedre sikkerhedsforanstaltninger indbygget i den software, I anvender, fx Microsoft 365. I kan vælge selv at løse opgaven, men en professionel IT-samarbejdspartner er vant til at arbejde med sikkerheden, og har indgående kendskab til opsætning af software for at beskytte virksomhedens data og medarbejdere bedst muligt. Den betaling, som jeres eksterne partner skal have for at løse opgaven, er ofte godt givet ud i sparet tidsforbrug og forbedret sikkerhedsniveau.

Det er dyrt at miste data – ekstern backup fra en professionel IT-partner kan sikre jeres data

Når du lader en ekstern partner være ansvarlig for jeres backup, sikrer du både, at det rent faktisk bliver gjort, og at det bliver gjort på den rigtige måde (det er nemlig ikke bare en triviel opgave at sikre en brugbar backup).

Men måske endnu vigtigere, så sikrer du jeres data. Hvis I selv foretager backup, så ligger backuppen ofte gemt på samme lokation, hvor I i forvejen har jeres data liggende. Og det er ikke smart…

En ekstern partner har backuppen liggende i eget datacenter eller i skyen, altså rent fysisk et andet sted end jeres produktionsdata. Det giver et ekstra lag sikkerhed for jeres data. Desuden kan Disaster Recovery blive indbygget og følger automatisk det aktuelle brugsmønster og behov løbende hen ad vejen. Det hjælper din virksomhed med at holde sig kørende kontinuerligt, også under større IT-udfald.

Azure Site Recovery sikrer nem udrulning og er omkostningseffektivt og pålideligt samt giver mulighed for udrulning af processer for replikering, failover og gendannelse som en hjælp til at holde programmer kørende under planlagte og uventede udfald.

Følg os

Du kan altid følge os på sociale medier, hvor vi løbende sender opdateringer, nyheder og begivenheder.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk