fbpx

Consulting

Automize tilbyder nogle af branchens bedste IT-konsulenter, der alle har stor erfaring med at løse opgaver for store og mellemstore virksomheder inden for den private og den offentlige sektor. Vi lægger vægt på, at yde jeres virksomhed en seriøs og kompetent konsulentydelse, hvor alt vi gør er gennemtænkt og gennemtestet, inden det implementeres.

IT-konsulenterne har alle enten en IT-drift eller udviklerbaggrund, og har derfor stor indsigt i, hvad der foregår i maskinrummet. Det er samtidig et af de væsentligste kriterier for at blive IT-konsulent hos Automize. Vores IT-konsulenter har alle haft ”hands on” og fingeren på pulsen i komplekse og driftskritiske IT-infrastrukturer og kender lusene på gangen.

Samtidig med vi konstant holder os ajour med den nyeste teknologiske udvikling inden for specifikke specialistgrene, er alle vores konsulenter meget bredt funderet. Det betyder, at vi altid kan begå os overalt i maskinrummet, uanset om det er en specialiseret forretningsservice baseret på en kompleks infrastruktur.

Vi kan

Levere netop den konsulent, der gør forskellen i din forretning

Vi gør

Din forretning bedre og giver dig øget konkurrencekraft

Vi vil

Aldrig gå på kompromis med dine værdier, kunder eller medarbejdere

Får du nok udbytte af den digitale transformation?

De fleste virksomheder har ikke IT-specialister, men arbejder på mange forskellige forretningsområder, hvor IT indgår som en nødvendig del af de værktøjer, som bruges i planlægning, produktion, lager, logistik, marketing, salg og økonomi.

Virksomhederne har ansatte, der er specialiserede inden for kernekompetenceområderne, men ingen udvikling går hurtigere end den digitale. Derfor oplever mange virksomheder negative konsekvenser af manglende eller utilstrækkelige IT-kompetencer, der i sidste ende kan koste konkurrencekraft.

Automize er din virksomheds IT-specialist, og det ligger i vores DNA at gøre vores ypperste for, at din virksomhed kan udnytte vores specialister på et strategisk, taktisk og operationelt niveau. Det giver din virksomhed konkurrencefordele og fuld udnyttelse af investeringen i den digitale transformation.

Vi er ikke længere væk end et telefonopkald.

Du kan regne med, at vi tager alle henvendelser seriøst, og giver dig et helt uforpligtende bud på, hvordan vi kan gøre din virksomhed til en vinder i den digitale transformation.

Vi er ikke længere væk end et telefonopkald.

Du kan regne med, at vi tager alle henvendelser seriøst, og giver dig et helt uforpligtende bud på, hvordan vi kan gøre din virksomhed til en vinder i den digitale transformation.