fbpx

Vi bringer mennesker, forretning og teknologi tættere sammen

Gratis cloud speed dating

Kom på cloud speed dating med en af vores garvede IT-arkitekter og få svar på, hvordan cloud bliver relevant og operationelt for jer.

Mange virksomheder tøver med cloud, fordi de tror, det kræver komplicerede business cases og detaljeret kortlægning af hele deres IT-infrastruktur for overhovedet at komme i gang.

Men det behøver slet ikke være så langhåret at finde ud af, hvilken cloud-kombination I ville få maksimalt udbytte af, hvad der kan betale sig, og hvordan det hele skal gribes an.

Vores garvede IT-arkitekter har erfaringen til lynhurtigt og meget præcist at spore sig ind på jeres situation og vurdere, hvordan cloud er relevant for jer, og hvordan en hel eller delvis overgang til cloud bedst gribes an.

Bliv konkret og operationel i jeres cloud overvejelser – book et 2 timers gratis og uforpligtende speed dating-møde med en af vores cloud IT-arkitekter.

PS! Hvis du vil læse mere om mulighederne med cloud, og hvilke erfaringer vores andre kunder har gjort sig, så hent e-bogen ”Det du ikke kan få i skyen, er dit problem”.

 

Udfyld formularen og få mere at vide om cloud speed dating!

Follow us

You can always follow us on social media, where we continuously post updates, news and events.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk