fbpx

Automize styrker sin organisation

Automize er i en forrygende vækst og derfor har vi ansat tre nye medarbejdere, der begynder henholdsvis den 1. og 13. august 2018. Det med stor glæde, at vi kan byde velkommen til:

Carsten Rønde Anthonsen, der kommer fra en stilling hos EG, hvor han har arbejdet med virtualisering inden for VMware og Hyper-V remote desktop på RDS, Parallels-RAS og Citrix netværk inden for HP og Cisco. Carsten har endvidere stærke kompetencer inden for sikkerhedsservices baseret primært på løsninger fra F-Secure. Desuden har Carsten en bred viden om Office 365 inklusive migreringer og hybridløsninger, samt IT-drift generelt herunder optimering og udvikling af infrastrukturservices.

Sandie Falkenberg, der kommer fra en stilling som bogholder hos Novodan. Sandie har bred viden omkring processerne indenfor økonomi og koncernrapportering, og vil få det overordnede ansvar for økonomi, kontrakter og service delivery management over for vore kunder.

Kenneth Schmidt Matthiesen, der starter den 18. august, kommer fra Siemens Gamesa Renewabel Energy, hvor han har været i lære som datatekniker, Kenneth afsluttede sin uddannelse den 29-06-2018. Kenneth har arbejdet med netværk, hovedsageligt Cisco udstyr. Desuden har Kenneth kendskab til drift, vedligehold og overvågning af serverparken hos Siemens hvor hovedproduktet består af HP servere samt HP enclosures.