fbpx

René Falkenberg og Klaus Gjelstrup Nielsen fra Automize deltager på eftertragtet Microsoft kursus i Seattle, USA

Intelligent Cloud Architect Boot Camp er kun for ganske få udvalgte blandt Microsofts partnere i verden, og Automize er én af de udvalgte, når Cloud og Infrastruktur Arkitekterne René Falkenberg og Klaus Gjelstrup Nielsen den 16. april og fem dage frem sætter sig på skolebænken i Microsofts hovedkvarter i Seattle, USA.

 

Når de fem dage er gået, vil Automize stå endnu stærkere i at positionere Microsoft Azure platformen over for det stærkt voksende cloudmarked i Danmark.

 

“Vores kunder nyder allerede i dag godt af vores Microsoft Azure kompetencer, og vi sætter en ære i konstant at være på forkant med udviklingen”, fortæller René Falkenberg. “Netop på cloudronten går det rigtig stærkt, og vores deltagelse på Intelligent Cloud Architect Boot Camp understreger yderligere, at vi vil være den mest attraktive partner for private og offentlige virksomheder i Danmark, der har set alle fordelene i at drifte deres IT-infrastruktur eller dele deraf i Azure”, tilføjer Klaus Gjelstrup Nielsen. “Vi kan tilbyde en af verdens mest udbredte cloudløsninger skaleret helt efter kundens ønsker og behov, og vi er specialister i alt i Azure-maskinrummet. Når vi kommer hjem, kan vi tilbyde endnu stærkere løsninger til vore kunder”, slutter René Falkenberg.

 

 

At kurset i USA er for den absolutte top blandt Microsofts globale partnere vidner deltagerantallet om. Der er kun plads til 350 deltagere fra hele verden, og de vil i løbet af de fem dage blive beriget med konkret viden om de nyeste landvindinger i Azure Infrastructure, Application Development og Data & Artificiel Intelligence.

 

Microsoft skriver om kurset:

“The Cloud Architect Boot Camp is L300-400 technical training. It is exclusively oriented to those in “architect” roles on Infrastructure, Development and Data platform workloads at partner organizations who have advanced knowledge on Azure workloads. The training is not appropriate for those with only basic or intermediate knowledge of Azure”