fbpx

Vi bringer mennesker, forretning og teknologi tættere sammen

5 krav du skal stille til din outsourcing-partner

Bliver du bombarderet med gode råd og forslag om at outsource virksomhedens it? Har du svært ved at gennemskue, hvad du skal tage stilling til, hvis du overvejer at oursource – hvad er vigtigt, hvad indebærer outsourcing egentlig, og hvad kan du forvente og forlange af din potentielle it-leverandør?

Automize er ekspert i outsourcing og drift af it. Vi har samlet 5 spørgsmål, du skal stille, før du outsourcer.

 1. Hvad er formålet med at outsource?
  Hvad skal virksomheden have ud af det, helt konkret? Lav en kravspecifikation og beskriv detaljeret, hvad I ønsker at opnå med at outsource – og hvilke dele af jeres it-drift, det drejer sig om. Det gør det meget nemmere for din it-leverandør at levere værdi.
 2. Brug tid sammen med din it-leverandør.
  Giv din it-partner en chance for at lære jeres virksomhed og jeres udfordringer at kende – det øger sandsynligheden for, at I får en løsning, der faktisk løser de udfordringer, I har.
 3. En ekstern it-leverandør skal levere noget, I ikke selv kan.
  Find en it-leverandør, der er helt med på beatet, når det handler om nye teknologier. En af fordelene ved at outsource jeres it, skal være, at I får adgang til avancerede teknologier og kompetencer, som I ikke selv har. En anden er, at en professionel outsourcing-partner som regel kan løse opgaven bedre og billigere, end I selv kan.
 4. Tag stilling til, hvor agil din kontrakt med it-leverandøren skal være.
  Du er selvfølgelig obs på, at jeres virksomhed skal være fleksibel og agil, så I kan tilpasse jer et marked i stadig forandring – derfor skal du tage stilling til, hvilken type aftale, du ønsker at lave med it-leverandøren. Hvad er vigtigst for jer – prisen, stabiliteten, muligheden for at kunne afbryde samarbejdet eller noget helt fjerde. Der er selvfølgelig sammenhæng mellem bindingsperiode og pris – jo mere fast et samarbejde, du indleder med it-leverandøren, jo billigere bliver det.
 5. Hvor vigtigt er det for dig at kende it-budgettet?
  Forudsigelighed og faste priser er gode argumenter for at outsource. Med en fast aftale om it-driften, slipper du for uforudsete udgifter og kender dit budget fremadrettet. Igen skal du tage stilling til, hvad der er vigtigst for jeres virksomhed – ønsker I stadig at stå for en del af opgaverne selv, eller vil I outsource alt bøvlet?

Automize tilbyder at stå for al jeres it-drift – I får fuld adgang til vores kompetencer og de nyeste teknologier og undgår uforudsete omkostninger. Tjek vores guld-abonnement ud og se hvor nemt det kan være

Follow us

You can always follow us on social media, where we continuously post updates, news and events.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk