fbpx

Vi bringer mennesker, forretning og teknologi tættere sammen

4 gode grunde til at du skal outsource din it-drift

I dag er der rigtige mange virksomheder, som vælger at hyre en tredjepart til at tage sig af udvalgte forretningsområder for virksomheden. Det gør de for at finde mere tid til at dyrke og udvikle kerneforretningen og lade specialister drive andre dele af forretningen.

En meget vigtig del af enhver moderne forretning er IT-infrastrukturen. Derfor er det også et stort, tidskrævende arbejde og ansvar at varetage driften for en hel IT-afdeling. Det er med tiden også blevet mere profitabelt og nemmere at outsource IT-relaterede opgaver, hvad enten det handler om IT-drift, webudvikling, teknisk support eller noget helt fjerde.

Her er IT-driften tit den mest tidskrævende – og i den forbindelse har vi samlet 4 fordele ved at outsource din IT-drift:

1. Færre omkostninger

Hvis du vælger at outsource, er det ofte en investering, som sparer dig penge. Dine medarbejdere får frigivet mere tid til andre opgaver, og den daglige drift af IT bliver håndteret af eksperter, som udfører arbejdet både hurtigere og mere effektivt f.eks. gennem automatisering af processer, end af dine medarbejdere, der ikke har samme ekspertise i IT-drift. Det sparer dig på sigt flere penge og giver dermed luft i budgettet, fordi du med outsourcing får faste betalinger, så du slipper for ubehagelige overraskelser som fx afskrivninger eller lignende.

2. Bedre forretningsprocesser

Når du ikke længere skal koncentrere dig om den daglige drift og de udfordringer, der følger med, så har du mere tid på hænderne til at arbejde med dine kerneydelser. Derudover har du nu også en ny samarbejdspartner, der kan rådgive dig om, hvordan IT bedst understøtter muligheden for nye processer, som f.eks. selvbetjeningsløsninger, softwareudvikling eller lignende.

3. Større muligheder for skalering

Har du en ekstern partner til at styre din IT-drift i skyen, har du samtidig også mulighed for at skrue op og ned for ressourcer og kapacitet alt efter dine behov. Hvis I f.eks. er inde i en vækstperiode, kan du nemt og fleksibelt købe flere ydelser hos din partner som flere licenser, mere serverkapacitet eller lignende med det samme. Er din virksomhed konjunkturfølsom og har et svingende behov for kapacitet f.eks. ved nethandel eller andet, kan du i stedet for at imødekomme højeste fællesnævner følge forbrugskurven løbende. Og har du ikke behov for at have visse servere kørende om aftenen eller over weekenden, så kan du automatisk lukke og op ned for dem efter behov. Du kan altså selv styre dit behov og kun betale for dit aktuelle forbrug.

4. Øget IT-sikkerhed

Vælger du at outsource driften af din IT-afdeling, drager du også nytte af en samarbejdspartner, der har dedikerede og kompetente ressourcer til at beskytte dine data. Du får adgang til sikkerhedsspecialister, som hele tiden arbejder på at holde sig opdateret på trusselsbilledet – og som kan sammensætte en it-sikkerhedsløsning, der er optimal for din forretning. Særligt ved outsourcing til public cloud så som Microsoft Azure opnår du også væsentlige fordele på sikkerheden, fordi du kan drage nytte af de allerede eksisterende cloud services og synenergier imellem.

Hos Automize tilbyder vi at stå for drift og support af jeres IT til en fast månedlig ydelse uden skjulte gebyrer eller uforudsete efterregninger. Du kan læse mere om vores Managed Services her.

Følg os

Du kan altid følge os på sociale medier, hvor vi løbende sender opdateringer, nyheder og begivenheder.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular

+45 7171 5353
info@automize.dk